Transport international de marfa - Romspedition Auto One
Romspedition Auto One
Transport si manipulare marfa
Estimare
Experienta din 1994 in domeniul transportului rutier de marfa
Aici ne gasiti !

1. TRANSPORTURI INTERNATIONALE DE MARFA

Rutele preponderente pentru transportul de marfa sunt Italia,Germania,Austria,Spania,Olanda,Belgia si Marea Britanie

Capacitatea de transport marfă pe lună este de:

 • 300 tone

 • 1200 mc

  Capacitatea parcului auto propriu este suplimentată prin relatiile de parteneriat avute cu diverse firme de transport international de marfă.

  Furnizăm servicii complexe: transport, grupaje, depozitare si manipulare marfă.


  2. DEPOZITARE SI MANIPULARE


  Spatii proprii de depozitare, acoperite, ceea ce asigură conditii optime constante, invariabile fată de conditiile atmosferice, cu o suprafată de 3,150mp ce dispun de căi de acces pentru camioane.

  Spatiu de parcare propriu împrejmuit, pe o suprafată de 13,000mp.

  Operatiunile de,depozitare, stationare a mijloacelor de transport se realizează în incinta punctului de lucru din sos. Oltenitei, nr. 227-237, sect. 4, Bucuresti.

  Accesul catre depozitul nostru se face foarte usor din centura Bucurestiului prin Popesti Leordeni,nefiind afectat de restrictiile de trafic greu ale capitalei,fiind situat in afara zonelor A si B.

  Siguranta operatiunilor desfăsurate la punctul de lucru este asigurată prin supravegherea non stop a tuturor spatiilor proprii.

  Firma noastra dispune de spatii de depozitare in Romania (locatii in Bucuresti si Oradea) iar in Italia prin intermediul firmei C.O. Logistica, la Vicenza si Civitanova Marche


  3. EXPEDITII INTERNATIONALE


  Pentru a veni în întâmpinarea cerintelor partenerilor săi, ROMSPEDITION AUTO ONE SRL asigură servicii de expeditii internationale.

  Capacitatea totală de transport de mărfuri creste astfel de aproape 3 ori.

  Alegerea în mod profesional a cărăusilor cu care colaborează permite furnizarea de servicii în conditii de seriozitate si promptitudine.

  In transporturile rutiere ROMSPEDITION AUTO ONE a aplicat cu succes ideea de transport DOOR TO DOOR adica pe langa transportul international direct se dezvolta si o retea de curieri rapizi in tarile de plecare sau sosire ce au ca scop preluarea si distributia marfurilor de la si la clienti asigurind astfel un circuit complet al marfurilor.

  ROMSPEDITION AUTO ONE SRL este una din casele de expeditie romanesti care s-a afirmat in scurt timp pe piata transporturilor de marfuri in regim grupaj si coletarie datorita seriozitatii cu care trateaza actul de transport si serviciile conexe acestuia (manipulari, depozitari si colectare/distributie).

  ROMSPEDITION AUTO ONE SRL a stabilit cu partenerii săi legături de afaceri durabile, bazate pe respect si eficientă pentru ambele părti.


 • Contact
  Bucuresti, Romania
  Sos. Oltenitei, nr. 227-237,
  sectorul 4:
  Tel.fix: + 4 0372.116.930
  Tel.mob: +4 0722.613.531
  Fax: +4 0372.116.929
  P.contact:Silviu Ilie
  E-mail:transport@romspedition.ro

  CO LOGISTICA SRL UNIPERSONALE
  ITALIA – CIVITANOVA MARCHE
  Via F. Lamborghini, No. 3,
  62012 MARCHE
  Tel.fix: + 39 0733 89.76.70
  Tel.mob: + 39 338 715 76 65
  Fax: + 39 0733 89.69.35
  P.contact:Sig.ra Irina Barbulescu
  E-mail:co_logistica@virgilio.it

  Copyright © Romspedition Auto One srl 2009